Cookies

Privacy Statement 

Solico Engineering B.V., gevestigd aan Everdenberg 5A 4902 TT Oosterhout The Netherlands, is verantwoordelijk voor de verwerking van specifiek benoemde persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: http://www.solico.nl/ Everdenberg 5A 4902 TT Oosterhout The Netherlands + 31 162 46 22 80 composites@solico.nl 

Doel van het verwerken van persoonsgegevens

Gegevens die Solico verzamelt en beheert:

  • U heeft een vraag gesteld die wij willen beantwoorden.
  • U heeft zich opgegeven voor de nieuwsbrief, deze willen we u sturen
  • Gegevens die nodig zijn voor het uitvoeren van een opdracht
  • Het doen van gerichte aanbiedingen
  • Verbeteren website
  • Gericht adverteren op onze doelgroep

 Gegevens die derde partijen (zie cookies) verzamelen en beheren:

 Persoonsgegevens die wij verwerken via het contactformulier 
- Voor- en achternaam
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Wij verzamelen geen gegevens van minderjarigen. Echter kunnen we dit niet controleren.

Denkt u dat wij gegevens hebben van minderjarigen, zonder ouderlijke toestemming? Mail ons op composites@solico.nl en we verwijderen ze direct.

Geautomatiseerde besluitvorming Solico Engineering B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren Solico Engineering B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

  • Invoer via contactpagina (solico.nl/contact); Naam, e-mail en vraag, bewaartermijn 180 dagen.

Delen van persoonsgegevens met derden Solico Engineering B.V. deelt de bij ons beheerde persoonsgegevens niet met derden, zonder uw toestemming.

Gegevens die worden beheerd door andere partijen vallen onder het privacy beleid van die partijen. 

Cookies[1], of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken Solico Engineering B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies van derde partijen.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u ge├»nformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Een overzicht van de gebruikte cookies:

  • Googly Analytics
    • Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet.
    • Bewaartermijn: 2 jaar bij google.
    • Doel Solico: Website bezoek meten, website verbeteren
  • Facebook Pixel
    • Functie: analytische cookie die websitebezoek meet en bijhoudt.
    • Bewaartermijn 180 dagen bij Facebook.
    • Doel Solico: Gericht kunnen adverteren bij bezoekers van onze website.
  • LinkedIn Pixel
    • Functie: analytische cookie die websitebezoek meet en bijhoudt.
    • Bewaartermijn 180 dagen bij LinkedIn.
    • Doel Solico: Gericht kunnen adverteren bij bezoekers van onze website.
  • Mailchimp
    • Functie: Onthouden van inschrijfgegevens voor nieuwsbrief
    • Bewaartermijn zolang als u de nieuwsbrief wilt ontvangen. Bij uitschrijven, verwijderd.
    • Doel: Het kunnen sturen van de nieuwsbrief.

 Deze partijen tracken o.a. de volgende data:
- IP-adres 
- Locatiegegevens
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Internetbrowser en apparaat type

Bovengenoemde dataverzameling wordt uitgevoerd door Facebook, LinkedIn en Google Analytics. De data zijn niet toegankelijk en niet inzichtelijk voor Solico Engineering B.V. De gegevens zijn bij deze partijen vrij op te vragen. De gegevens worden alleen verzameld als u een account heeft bij deze partijen, en dus akkoord bent gegaan met de respectievelijke privacy statements van deze bedrijven.

Met deze cookies houden Facebook en LinkedIn uw surfgedrag bij, zodat zij op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Solico Engineering B.V. vraagt LinkedIn en Facebook om advertenties te plaatsen bij mensen die onze website bezocht hebben. Wij weten zelf niet wie onze site bezocht heeft.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/wat-zijn-cookies/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen Wil je je gegevens inzien, aanpassen of verwijderen? Stuur ons dan een mailtje op composites@solico.nl en het wordt zsm, uiterlijk binnen 4 weken, geregeld.

Doen we iets verkeerd, en komt u er met ons niet uit?

U kunt altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen Solico Engineering B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via composites@solico.nl

[1] Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Solico Engineering B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.