The Stratford Shoal, London

A shimmering wall of titanium leaves is featured in the Olympic village Metro station of London. The giant tree-like 250m long leaf structures are constructed from GRP skins over GRP frames and cladded on the outside by titanium skins. Composite material was chosen in this case for its durability and lightweight. The colour of the skin shifts from red to gold to blue in response to its context. 

Freedom of geometry

Double curved shapes are easily produced in composite materials at almost no extra cost. For production of limited series the relatively low moulding costs are an additional benefit.


Slender constructions and seamless façades are examples of aesthetics driven design. These type of structures are impossible to construct with traditional materials.

Contact form